Bug 6769

SoapConnection SetOptions error when running compiled application 14 June, 2021

Matt Balent
11 June, 2021
Product: PowerBuilder Category: Runtime
Version: 2019 R3 Build: 2703
Classification: Issue Publishing: Public
Priority: P2
Status: Closed Reason: FIXED
Chris Pollach @Appeon 14 June, 2021
#5
 Thanks Matt .. I will now close this ticket.
Matt Balent 14 June, 2021
#4
Yes, and thanks.
Chris Pollach @Appeon 14 June, 2021
#3
Hi Matt;

  That is great news!  May we close this ticket?

Regards ... Chris
Matt Balent 14 June, 2021
#2
Double checked the dependencies and ended up re-building.  This time the application worked as expected without the runtime error.  I am not sure but I think I built the first time as 64bit by mistake.
Chris Pollach @Appeon 11 June, 2021
#1
Hi Matt;

  Can you tell us ....

1) Are you using the .NET option when building your Proxy(ies) from the Proxy Project?

2) Did you include the "pbwsclient.pbd" in your App's library list from the PB2019 R3 installation (now in the IDE sub-folder in R3)?

3) From step #2, did you check that the objects in the PBD are *not* found anywhere else in your main PB App's libraries?

Regards ... Chris
Matt Balent 11 June, 2021
When I run a compiled version of our application I get a bad runtime function reference when calling the Setoptions method on the Soapconnection class.  I don't get this when running from the IDE.  I have created an install msi and have looked at all the files additional files needed per the documentation.  What else can I look for?  What is missing from the runtime files?


*Reproduce Steps:


Remarks:
OS:
Windows 10
Platform:
64-bit
Database Type:
SAP ASE
Database Version:
15